[:nl]

Algemene voorwaarden voor levering

Als je een bestelling plaatst geef je als koper aan akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. INDEKOPERENKETEL behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden zonder vooraankondiging te wijzigen. We sturen kopers als service onze nieuwsbrief.

-1- Bedrijfsgegevens van INDEKOPERENKETEL
INDEKOPERENKETEL is ingeschreven in het Handelsregister met KvK-nummer 71376275 onder de naam H&C Aromalab op 9 april 2018 te Breda.
BTW-nummer 858691607B01
Postadres:
Henk Ploeger en Catharina de Bruin
Charley Tooropstraat 16
5122 BA Rijen
contact: indekoperenketel@gmail.com
tel 0618076977
-2- aanbod
Ons aanbod staat vermeld op de pagina webwinkel waarbij we trachten zo volledig mogelijk te informeren over onze producten. Vragen beantwoorden we het liefste per mail via indekoperenketel@gmail.com Meer over het veilig gebruik van etherische olie en hydrolaten staat in onze disclaimer.
We verzenden als service onze nieuwsbrief aan (potentiële) kopers, omdat we verwachten dat zij interesse hebben in onze activiteiten en nieuwe producten. Nieuwsbrieflezers kunnen zich ten alle tijden zelf afmelden en er wordt voorkomen dat hetzelfde mailadres opnieuw wordt toegevoegd aan de verzendlijst.
-3- bedenktijd
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag van aankoop.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te
herroepen. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.
Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze
voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw
beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk
anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.
-4- workshops
Alleen bij calamiteiten en onvoorziene omstandigheden kunnen geboekte en betaalde workshops worden geannuleerd. De workshopdeelnemer heeft hiervoor per telefoon danwel e-mail vóór aanvang van de workshop INDEKOPERENKETEL ingelicht. INDEKOPERENKETEL zal, uiteraard in overleg, de workshopdeelnemer inschrijven voor de eerstvolgende soortgelijke workshop. Mocht dat niet van toepassing zijn, dan zal INDEKOPERENKETEL het betaalde bedrag terugstorten zonder extra kosten.
-5- betaling
Betalingen overmaken naar Triodos Betaalrekening NL 49 TRIO 0379 2627 54 tnv H&C Aromalab te Rijen.
Het is ook mogelijk te betalen met Brabantse Parels op rekening van Catharina de Bruin.
-6- bestelproces
Alle prijzen genoemd in de webwinkel zijn in euro’s en inclusief 21% BTW, maar exclusief eventuele verzendkosten. Verzendkosten omvatten ook afhandelingskosten. Afhandelingskosten zijn bijvoorbeeld speciaal verpakkingsmateriaal voor breekbare producten zoals glaswerk of flessen. Verzendkosten zijn gebaseerd op de tarieven van PostNL.nl.
We streven ernaar om binnen 24 uur te reageren met een bevestiging van de bestelling per mail. In de vakantieperiode of bij ziekte, kan de afhandeling van de bestelling wat langer op zich laten wachten. De klant wordt altijd hierover geïnformeerd.
Na je bestelling ontvang je een bevestiging via e-mail. Mocht je na 24 uur nog geen bevestiging hebben ontvangen, neem dan contact met ons op. Je betaling moet uiterlijk 7 dagen na plaatsing van de bestelling binnen zijn. Zo niet, dan houdt INDEKOPERENKETEL zich het recht voor om je bestelling te annuleren. Indien een bestelling niet voorradig is, uitverkocht of niet meteen in zijn geheel geleverd kan worden nemen we contact op over de verdere afhandeling. Ook kun je dan eventueel je bestelling annuleren. Het reeds betaalde bedrag ontvang je dan binnen een week retour op je rekening.
-7- levering
Voor het verzenden van pakketjes maken we gebruik van de diensten van PostNL.nl. In voorkomende gevallen kan dit een andere dienst zijn. We streven ernaar je bestelling zo snel mogelijk te versturen. Zodra je bestelling verstuurd is ontvang je een e-mail, afhankelijk van de verzendmethode staat hier een Track & Trace-code in waarmee je je bestelling kan volgen.
INDEKOPERENKETEL is niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van artikelen tijdens verzending. Als je bestelling door de vervoerder niet geleverd kan worden, bijvoorbeeld omdat het adres onjuist is, en het komt bij ons terug, bieden we je de mogelijkheid om tegen betaling de bestelling nogmaals te versturen.
-8- beveiliging van persoonsgegevens
Uw persoonlijke gegevens worden goed beschermd en uitsluitend door INDEKOPERENKETEL gebruikt voor het afhandelen van je bestelling. In geen geval verstrekken wij je gegevens aan derden.
We verzenden als service onze nieuwsbrief aan (potentiële) kopers, omdat we verwachten dat zij interesse hebben in onze activiteiten en nieuwe producten. Nieuwsbrieflezers kunnen zich ten alle tijden zelf afmelden en er wordt voorkomen dat hetzelfde mailadres opnieuw wordt toegevoegd aan de verzendlijst.
-9- privacy statement
De foto’s en teksten op deze website mogen zonder expliciete voorafgaande toestemming gebruikt worden, maar enkel ter promotie van INDEKOPERENKETEL, mits ongewijzigd en in originele staat en met bronvermelding www.www.indekoperenketel.nl
Typ-, zet- en drukfouten op deze website, verpakkingen en promotiemateriaal zijn voorbehouden.[:]